ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا / صدور هشدار برای ۱۵ استان کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ ورود به دانشگاه فرهنگیان آسان‌تر شد/ابلاغ مصوبه افزایش شرط سن ورود به دانشگاه فرهنگیان + جزئیات بارش برف و باران تا جمعه در تهران / هوا سردتر می‌شود مدارس و دانشگاه‌های جنوب استان بوشهر فردا ۲۵ آذر غیرحضوری شد مدارس آذربایجان شرقی در تمام مقاطع تحصیلی سه شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد مدیر مسئول پایگاه خبری «ایرانیان نیوز» به اتهام افترا مجرم شناخته شد هشدار قرمز هواشناسی در استان‌های جنوبی کشور بارش‌های ۲۰۰ میلیمتری برای برخی استان‌ها و حوضه‌های آبریز کشور هشدار طوفان و سیل؛ آماده باش مراکز درمانی از دوشنبه تا جمعه پرتاب لیوان از سوی معلم، دانش‌آموز بهارستانی را راهی بیمارستان کرد کشف گور ۶۲۰۰ ساله یک نوجوان هشدار قرمز هواشناسی برای ۴ استان کشور / جلسه اضطراری وزیر راه جزئیات تعطیلی مدارس فیروزکوه در روز دوشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۴  مهلت ثبت‌نام در آزمون کارشناسی‌ارشد سال ۱۴۰۵ تمدید شد هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان / خطر سیلاب و قطع برق در برخی استان‌ها

آغاز رگبار و رعد و برق در تهران از سه‌شنبه

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، با فعالیت سامانه بارشی، رگبار باران و رعد و برق همچنین وزش باد نسبتا شدید طی فردا (۲۵ مهرماه 1402) در نیمه جنوبی استان پیش بینی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۱ - ۲۴ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 16
کد خبر: ۲۰۸۷۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، بر اساس بررسی نقشه‌های پیش‌یابی و تحلیل الگوهای همدیدی وضعیت جوی استان تهران از بعد از ظهر امروز تا سه‌شنبه (۲۴ تا ۲۵ مهر) با گذر و فعالیت سامانه بارشی در استان آسمانی نیمه‌ابری تا ابری، در بعضی ساعت‌ها همراه با بارش باران یا رگبار و رعد و برق به‌ویژه در نیمه‌شمالی و دامنه و ارتفاعات پیش‌بینی می‌شود و طی این مدت رخداد بارش تگرگ در نواحی مستعد و بارش برف در قله‌ها دور از انتظار نیست.

 

از عصر فردا تا جمعه (۲۵ تا ۲۸ مهر) آسمان صاف تا قسمتی ابری، گاهی همراه با وزش باد و در ارتفاعات و نواحی جنوبی گاهی افزایش باد پیش‌بینی می‌شود.

 

طی روز سه‌شنبه در نیمه‌جنوبی استان گاهی وزش باد نسبتا شدید و بعد از ظهر پنجشنبه و جمعه در ارتفاعات استان گاهی بارش پراکنده مورد انتظار است.

 

براساس این گزارش، آسمان تهران فردا (۲۵ مهر) صاف تا قسمتی ابری وافزایش باد، در بعد از ظهر وزش باد شدید با احتمال گرد و خاک با حداقل دمای ۱۴ و حداکثر دمای ۲۴ درجه سانتیگراد و روز چهارشنبه (۲۶ مهر) صاف تا قسمتی ابری و در بعضی ساعت‌ها افزایش باد با حداقل دمای ۱۵ و حداکثر دمای ۲۳ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

 

طبق اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، ایستگاه فیروزکوه با کمینه دمای ۶ درجه سانتیگراد، خنک‌ترین ایستگاه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده‌ است./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار